Naše kolege Ajvazi Murat i Musić Rafet nagrađeni u kategoriji najbolji komunalni radnik za 2021. godinu.

Naše kolege Ajvazi Murat i Musić Rafet, u okviru tradicionalne manifestacije „Biramo najbolje u turizmu i ugostiteljstvu" Glavnog grada, nagrađeni su u kategoriji najbolji komunalni radnik za 2021. godinu. Turistička organizacija Podgorice prepoznala je važnost poslova koje obavljaju naši zaposleni, te već nekoliko godina unazad, nagrađuje trud i doprinos koji zaposleni u Čistoći daju unapređenju turističke ponude Glavnog grada.

Kako ova manifestacija, između ostalog, ima za cilj afirmisanje i promociju pojedinaca koji na različite načine doprinose formiranju turističke ponude Podgorice, cijenimo da je doprinos u dijelu postizanja zavidnog nivoa ambijentalne higijene grada jako važan.

Nagrađeni su svojim svakodnevnim aktivnostima, kao i nadasve odgovornim i savjesnim radom, uticali da prostor koji održavaju predstavlja ogledan primjer kako treba raditi ove poslove. Zahvaljujemo Turistička organizacija Podgorice - TOP i Glavni grad Podgorica , što je upravo ova kategorija i djelatnost prepoznata kao doprinos formiranju ukupne turističke ponude Podgorice.

docx file PDF